085-3018772 info@youma.nl

Bookt.nl, het beste en voordeligste online afsprakensysteem

Afspraken schrijven met de hand is verleden tijd toch? Dat vonden wij ook, daarom hebben wij samen met Social Lens Bookt opgezet. Bookt is een online afsprakensysteem dat gratis is voor de eerste 60 dagen. Zo kan je in alle rust dit reserveringssysteem uittesten. Begin vandaag nog met het binnenhalen van online afspraken en verhoog je boekingsgraad.

Vergeet nooit meer een afspraak

Bookt stuurt automatisch herinneringsmails naar jou en jouw klanten zodat er nooit een afspraak wordt vergeten! Deze e-mails kan je gemakkelijk aanpassen naar persoonlijke wensen.

Ook krijgen klanten bij het maken van een afspraak een account bij jouw persoonlijke Bookt-pagina. Zo kan jouw klant zijn afspraak wijzigen of annuleren, waar en wanneer dan ook. Ook kan je instellen hoe lang van tevoren jouw klanten zijn of haar afspraken kunnen wijzigen of annuleren.

De voordelen van Bookt

  • Plan 24/7 jouw agenda vol
  • Klanten kunnen met één opslag jouw beschikbaarheid zien
  • Google Calendar en Outlook Calendar koppelingen
  • Aanpasbare e-mail notificaties
  • De eerste 60 dagen gratis!

Meld je aan en begin vandaag nog!

Wanneer jij je aanmeld bij Bookt, kan je binnen vijf minuten beginnen met het inrichten van jouw online agenda. Super makkelijk! In het klantenpanneel van Bookt staat hulp om jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Maar mocht je nog vragen hebben dan staat de klantenservicve van Bookt altijd voor jou klaar!

Hey, kan ik je ergens mee helpen?